Відкриття оновленої домівки

У 2021 році ми розпочали важливий проект оновлення та реновації нашої домівки, розташованої за адресою 144 2nd Ave в Нью-Йорку. Пройшло більше двох років важкої праці та щедрих пожертв наших благодійників, і нарешті домівка готова приймати пластунів та їхні родини.

22 вересня 2023 року відбулося перше святкування відновленої домівки для всіх спонсорів кімнат із пожертвуваннями від $30,000 до $100,000. Вечір за участі 50 гостей та членів старшини включав огляд усіх кімнат, напої та закуски, i перегляд фотографій за останні 70 років, музику та спогади про минулі дні.

У суботу 23 вересня відбулося друге святкування відновленої домівки для всіх членів і всіх вікових груп станиці Нью-Йорк, минулих і теперішніх, з більш ніж 300 учасниками. Святкування розпочалося благословенням від отця Іоана, священика церкви Святого Юра в Нью-Йорку, який освятив відремонтовану будівлю, взяв участь у церемонії різання стрічки та благословив усі 20 кімнат. Для всіх пластунів та їх гостей український Національний дім був прикрашений жовтими та блакитними кульками та красивими квітами. Протягом двог годин, були провадженні екскурсії будівлею для всіх гостей. Під час цього була доступна смачна їжа, приготована рестораном Veselka.

Обидва дні представляли собою радісні святкування завершення цього важливого етапу у житті пластунів з Нью Йорка та околиць.

Previous
Previous

Пластова Орликіада 2023

Next
Next

Відкриття року 2023-2024